ljubav love marriage brak naslovna
 
Tim "Zadrži smijer" i Kristofori, Book.hr i Figulus u suradnji s Župom Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije - Malešnica organiziraju konferenciju za brak, obitelj i veze "Zadrži smijer 2024."
 
Konferencija će se održati 19. listopada, uživo u Župi Bezgrešnog začeća BDM, Malešnica (Ante Topića Mimare 67, Zagreb, upute), te istovremeno online putem našeg Youtube kanala (linkovi će biti poslani dan prije susreta svima koji se prijave). Susret počinje u 10:00 sati i traje do 19:00 sati.
 
(Ne)komunikacija i (ne)razumijevanje
Tema ovogodišnje konferencije je komunikacija i razumijevanje, odnosno, problem kada komunikacije nema, a samim time nema ni razumijevanja. Što napraviti? Zašto ne znamo komunicirati i zašto se često ne razumijemo? Ispada da žene samo prigovaraju, da viču, napadaju, da ne poštuju, dok se muškarci najčešće povlače, šute, ne žele komunicirati i ispada da im nije stalo do odnosa. Poznato? Na koncu, žena se osjeća silno nevoljeno, a muškarac silno nepoštovano. Naravno, sve to odražava se i na odnos prema djeci.
 
Sveta Misa, ispovijed, radionica…
Osim izvrsnih predavanja na spomenutu temu, biti će mogućnost ispovijedi za sve sudionike uživo, Sveta Misa sa obnovom bračnih zavjeta, radionica, molitva (zajednička i pojedinačna za sve koji to žele), svjedočanstva parova koji su prošli naše programe…
 
Kako se prijaviti i preložena donacija za pokrivanje troškova
 Za sve koji sudjeluju uživo, osigurani su kava, sokovi, voda i grickalice, konkretnije jelo, tijekom kraćih pauza. Svi prijavljeni nakon susreta dobiti će i link na snimku, a moguće je dobiti i samo snimku naknadno, ukoliko nećete biti u mogučnosti sudjelovati taj dan ni uživo ni online.
 
Svima je ulaz otvoren, slobodan i svi su pozvani i nije nužno ništa platiti, ali ako nam možete pomoći da pokrijemo troškove organizacije, predložena donacija za sudjelovanje je slijedeća: 25 € – online 30 € – uživo (jedna osoba) 50 € – uživo (par) 20 € – samo snimka nakon susreta.
 
Važno! Još jednom napominjemo, ukoliko želite sudjelovati na konferenciji, a niste nikako u mogućnosti donirati, ne brinite! Kod prijave nam samo u napomeni to naglasite, i sve ćemo riješiti :)
 
Na konferenciju se možete prijaviti ovdje.
 
Nakon popunjenog obrasca i prijave, na e-mail će vam stići svi potrebni podaci o konferenciji, kao i podaci za donaciju (za svaki slučaj provjerite datoteke SPAM i Promocije).
 
Roditelji s djecom
Jedan od ključnih problema u odnosima, braku, jest taj što ne odvajamo dovoljno vremena jedno za drugo. Zato vas potičemo, probajte na bilo koji način osigurati čuvanje djece i da ovo vrijeme, ovaj dan posvetite jedno drugome. Treba vam to! Ako to baš nikako nije izvedivo, ne odustajte. U sklopu župe, uz crkvu, biti će prostor gdje ćete na video ekranu moći pratiti konferenciji, a djeca mogu biti sa vama.
Na taj način ćete uživo prisustvovati i imati mogućnost sudjelovati, osim na samim predavanjima, na molitvi, ispovijedi, obnovi zavjeta i ostalom. Hrabro i ne odustajte!
 
Što ako moj partner ne želi raditi na braku/vezi i ne želi doći na konferenciju?
Možda sada misliš: „Želim raditi na braku/vezi, želim doći na konferenciju, ali on/a ne želi. Što onda?“ Ne brini, klikni ovdje. 
 
Ako i dalje on/a ne želi, odvaži se, dođi sam/a, jer Gospodin tebe vidi kao otvoreni “kanal” kroz koji može obnoviti tvoj brak, obitelj, pokoljenje, ali prvenstveno tebe!
 
Ako želite saznati više o našem radu, našoj misiji, tko smo i kako vam možemo pomoći, kliknite ovdje.
 
Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati) Radujemo se vašem odazivu!
 
Poticaj! Ukoliko znadete nekoga kome bi ova konferencija mogla itekako biti korisna ili je prijeko potrebna, slobodno proslijedite informaciju! Možda spasite nečiji brak i obitelj i tako zaradite koji poen za Nebo.
 
Vaš tim „Zadrži smjer“ (Danijel & Ivana, Matej & Mihaela)
 
Foto: Unsplash

Radio Marija

08:20 Glazba
08:30 Vijesti, obavijesti i najava programa
08:45 Glazba
09:00 Nadom nošeni - tema: Život nakon gubitka - tugovanje kao put; gošća: prof. dr. sc. Lidija Arambašić; ur. i vod.: dr. sc. Iva Tadić, psiholog

FREKVENCIJE

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz

Virovitica: 88,3 MHz

Split: 97,2 MHz

Vinkovci - Vukovar: 91,6 MHz

Opatija - Rijeka: 88,8 MHz

Varaždin - Čakovec: 96,5 MHz

Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz

Za slušatelje u SAD-u 1.712.832.8487

Duhovni kutak

Riječ Gospodnja u 16h - homilija p. Stjepana Fridla

Subotom u 16h pratite emisiju Riječ Gospodnja u kojoj donosimo tumačenja liturgijskih čitanja. Današnju homiliju za Vas je pripremio p. Stjepan...

Opširnije...

Molitvene nakane

„Zahvaljujemo uvijek Bogu za sve vas i bez prestanka vas se sjećamo u svojim molitvama“ (1 Sol 1,2). Svakog dana uključujemo vaše nakane u molitvu krunice koju zajedno molimo svakim danom u 15:15. Svoje nakane i želje možete nam poslati ovdje.

world-family.png

Siječanj 2026
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

FG-TAB.png

Logo

UDRUGA RADIO MARIJA

Kameniti stol 11

10000 Zagreb Croatia

Ured: +385 1 23 27 100

Program: +385 1 23 27 777; 099 502 00 52

Redakcija: +385 1 2327000

E-pošta: info@radiomarija.hr

Copyright © Radio Marija 1997-2023

Design and development

Radio Marija

Udruga Radio Marija neprofitna je, nevladina i nepolitička građanska udruga, osnovana u Hrvatskoj godine 1995. Prvi inicijativni odbor nastao je u krilu Pokreta krunice za obraćenje i mir, a uoči osnutka uspostavljena je i suradnja s Radio Marijom iz Italije. Ideja i prvo ostvarenje Radio Marije počinje 1983. u župi Erba na sjeveru Italije. Radio Marija se postupno širi i uskoro obuhvaća cijeli talijanski nacionalni prostor.

Nakon toga osnivaju se i uspostavljaju udruge i radijske postaje s imenom Radio Marija u četrdesetak zemalja, počevši od Europe, obiju Amerika, Afrike, pa sve do Filipina na drugome kraju azijskoga kontinenta. Sve su nacionalne udruge utemeljene autonomno u svojim zemljama, a međusobna se povezanost ostvaruje preko zajedničke krovne udruge pod imenom Svjetska obitelj Radio Marije (World family of Radio Maria). WFRM utemeljilo je sedam članica, među kojima je i hrvatska Udruga Radio Marija.