radio_naslovno_1997.png

Pošaljite nam svoju poruku, čestitku ili svjedočanstvo:

vase poruke

 

 


Čestitam!
Bog vas blagoslovio i dao vam snagu i dalje.
Uz vas sam!

Krešimir Aunedi


 

Čestitam vam 25 godišnjicu postojanja..Sretna sam što postojite.. S vama prebrodim svaku tugu i radost Neka vas Dragi Bog blagoslovi i puno, puno godina još vodili Radio Mariju.. A naša Majka Marija podarila nam svima mir i cijelom svijetu.. Svaki dan vas slušam koliko mogu posto još radim..

Nevenka Ferinac


 Želila bih svima čestitati 25. obljetnicu naše drage Radio Marije. Vaša sam članica dugo godina. I presretna sam što imamo Radio Mariju. Pozdrav svima i Bog vas Blagoslovio.


- Savarin Katica iz Züricha


 Hvala Vam puno što liječite dušu i srca ranjena, Vaš glas, glas Radio Marija je bogatstvo veliko u mom domu.
Božji blagoslov svima koji dajete svoj doprinos u stvaranji i širenju dobrote.
Srdačan pozdrav


- Gordana Krezić


Poštovani pater i svi suradnici Radio Marije,
od srca čestitam 25 godina postojanja Radio Marije, Gospinog glasa u ovom svijetu progonstva koji tješi, vodi,nadahnjuje i potiče Božju dječicu da drže pogled prema Nebu, dok ne stignemo tamo gdje nam je Isus Spasitelj pripravio stanove.
Budite i dalje Gospin svjećnjak koji nosi Isusovo svjetlo u srca i domove.
Nek Vas prati Božji blagoslov i molitve nas, Vaših prijatelja.


- Mila Buljan


 Draga moja i naša radio Marija. Od kad sam vas otkrila i to jedino putem interneta ja sam vaša i vi ste moja radost i snaga ljubav i utjeha svim danima. Stvarno dan noć samo vas slušam. Hvala Bogu da vas imamo. Sretan 25.rođendan živjela nam radio Marija i njen glas. Bog vas blagoslovio! Hvala, hvala hvala 🙏💓🌹

 

- Ruža Žabčić


 Hvala na divnoj poruci upućenoj mojoj djeci Iskri,Tei,Sanelu i Bruni,zahvaljujući Našoj Radio Mariji i molitvi,slusajuci Vase divne emisije(dugo sam bila aktivna u Otvorenom srcu)uspješno sam kao samohrana majka podigla 4 djece.Vama za zahvalu Vaš program preporučem svima...Neka Vas mir i dobro prate 24 h dnevno...Lp,Bozji blagoslov na sve Vas ...od srca zele Sanja Belas i djeca,te prvi unuk Jakov...😇

 

- Sanja Belas


 Sretna jubilarna obljetnica kršćanskog glasa Radio Marija.🙏

 

- Zlatko Đukić


 ČESTITAM SREBRNI JUBILEJ RADIO MARIJE! Hvala za svaku riječ, svaku minutu emitiranja i za svako vrijeme koje ste imali da ja s p. Fridlom budem u emisiji. Ovih 25 godina je jako puno jer ste vi izdržali s tako malim prostorima i sa zajedničkom potporom svih ljudi (što je jako teško) diljem Hrvatske i svijeta. Posebno čestitam svim djelatnicima, a pogotovo p. Stjepanu Fridlu na tolikoj organizaciji i trudu da možemo imati katolički, izvrstan katolički radio u Hrvatskoj. Jer vi sve to, a pogotovo prenošenje svetih Misa i molitava, radite dragom Bogu na hvalu i slavu, a nama ljudima na dobrobit i korist. Ja imam trinaest godina i nekoliko sam puta bio u emisiji s p. Fridlom na Jordanovcu, a ovdje sam bio jednom (ne s p. Fridlom) u jednoj emisiji. Svaki dan na putu do škole slušam radio Mariju. Cijenim vas i Radio i za sve što činim želim vam reći još jedno veliko HVALA. Neka vas Bog dalje prati i nadam se da ćemo uskoro slaviti i 50 godina Radio Marije. U mojim ste molitvama.


- Ivan Karol Villa


 Sretno za srebro koje sjaje kao najbolje Zlato. Hvala Majci Mariji i vama draga Redakcio za punooo lijepi i ugodni trenutaka 👍👍👍samo dalje kao i do sada. Hvala.
Hvaljen Isus i Marija.

 

- Željko Zaja Njemačka


 Čestitam Vam 25.god., četvrt stoljeća Radio Marije. Pohvaljujem cjelokupni program, posebno sv.mise i molitveni program, ali i glazbu, mnoge emisije, ustvari cijeli program, kao i urednike, voditelje, volontere sadašnje i bivše. Vi ste nam prozor u nebo, put k intenzivnijem duhovnom životu i vrata u Kraljevstvo Božja - HVALA Vam svima na svemu...Neka Vas sve prati Božji blagoslov i zagovor B.majke Marije čije predivno ime nosite🙏😇👏🙌🎉🌷🎈🎂💝💞


- Draženka Kolesar


 Draga moja Radio Marija. Sretan nam 25 rođendan! Danas moja sestra Kata ima rođendan na naš dan. Pa i ja imam u veljači 29.02. Ja sam zadnja . Radosno svjedočanstvo. Prije 25 godina kada je počela vjerni sam slušatelj sve do danas Bogu hvala. Ali jos nesto da posvjedočim. Prva djeca koja su krunicu molila. Na Radio Mariji bila su moje 2 ćerke Kristina i Nikolina Brković i jedna prijateljica Suzana one su sa tadašnjom voditeljicom Ivankom. Vodile Subotom. Čak su i sa pokojnom kardinalom Franjom Kuharicem snimile krunicu sa kardinalom. One su sad velike Žene majke. A Radio Marija je moje sve kod mene u kući uvijek rado se sluša. Bogu hvala što je imamo, u molitva sam sa svima. Kad god mog naj vise volim ono jutarnje od 6h jel to rado poslusam i idem na posao od9h. Lijepo sve pozdravljam i neka nam živi naša R. Marija . Bog neka sve vas blagoslovi koji se trudite sve nam uljepšati. Vasa Ivana


- Ivana Brković


 

Sretan rođendan Radio Mariji, hvala svima na dugogodišnjoj podršci, radosti u zajedništvu.
Od srca, veliko HVALA
 
 
- Ines Joković Oreb

Hvala Vam za Radio Mariju. U kuću mi je došao mir otkad sam počela slušati Radio Mariju. Taj mir se širi i na druge obitelji. Dvije osobe su se učlanile jer su čule moje svjedočanstvo o miru u obitelji.
 
- Ružica Kovačić

Hvaljen Isus i Marija! Božja providnost djeluje kroz vaš radio već 25 godina istovremeno djelujući i na nas slušatelje. Uistinu je veliki Božji blagoslov imati mogućnost biti dijelom vaše zajednice. Radio Marija mi je nebrojeno puta dao nadu, snagu i vjeru koja mi je bila potrebna u teškim trenucima. Vaša sam povremena volonterka i beskrajno sam zahvalna što sam vas imala prilike sve i upoznati. Neka vas dragi Bog blagoslovi i podari s još mnogo desetljeća ovakve nesebične ljubavi i utjehe te svima vama podari mir i zdravlje. Dragi Bog mi je podario čudesno ozdravljenje od karcinoma, dao veliku nadu i snagu. Nebrojene vaše emisije, statusi i molitve obilježili su moju borbu i dali mi snage da vjerujem upravo u Božju providnost. Sad sam mirna i sigurna kad znam da naša Marija čuje naše suze, moli i djeluje za naše dobro. U to sam se uvjerila u bolnici uoči prve operacije kad me na praznom krevetu spontano dočekala krunica. Ona je bila znak da moram mnogo moliti i da dijagnoza nije dobra što tad nisam znala. Nakon prve operacije očekivala sam da sve bude u redu jer nisam imala abnormalnih stanica na kontrolama, međutim PHD nalaz nakon operacije je pokazao ono najgore i neočekivano s obzirom na redovite kontrole. Karcinom te njegovu ekspanziju. Nakon dolaska kući, tu večer plakala sam kao kišna godina moleći bez prekida krunicu. Sutradan sam išla na dogovor oko uklanjanja nekoliko organa i tad mi se obratio liječnik koji je rekao da zna onkologa koji bi mi možda mogao pomoći. Otišla sam na Kamenita vrata nakon tog razgovora i tijekom molitve primila sam nekoliko milosti i znakova da me Gospa čuje, prepoznala sam ju kroz nakane molitelja ispred slike Majke Božje od Kamenitih vrata i uličnu pjesmu. Gospa me tješila i znala sam da će na kraju sve biti dobro iako je neizvjesnost s pretragama i nalazima uoči druge operacije potrajala. Onkolog koji je imao sposobnosti izvanrednog kirurga nećkao se oko operacije spašavanja maternice i drugih organa jer je karcinom bio povelik, ali ako sam ja spremna na rizik i svjesna da operacija može ne uspjeti, on će me operirati. Mnoge molitve pa i od vaše strane, neopisivo mnogo su pomogle da ozdravim. Ja sam službeno zdrava žena.
Hvala vam na svakoj toploj riječi, na srčanim emisijama i entuzijazmu kojim vodite radio Marija.
 
- Maja Ivančić 

Hvaljen Isus i Marija..Čestitam Vam na postojanju 25 g...Božji blagoslov svima na predivnom radiju , radijo Marija...Hvala vam što ste sa nama svaki dan u molitvi 🙏🙏 koja nam puno znači..Hvala na svima izmoljenim nakanama za mene i moju obitelj ..Molitva krunice od 15 sati nešto je posebno i milosno daje mi snagu kad padnem podigne me.. Kada sam tužna daje mi osmijeh ..Hvala dragom Bogu na postojanju radijo Marije na svima djelatnicima radijo Marije i svima dragim moliteljima...
 
- Katica Goreta


Hvala Vama svima na Radio Mariji Na Vasem predanju i ustrajnosti u volji Bozjoj i sluzenju i molitvi nama grjesnicima i putnicima . Prvo hvala dragom Bogu i nasoj majci Mariji. Saljemo Vam najsrdacnije i najljepse pozdrave. Hvaljen Isus i Marija !🙏🤗😇✌️
 
- Elvira i Jelena




Hvaljen Isus i Marija i Sv.Josip!
Draga Braćo i sestre svima vama i Djelanicima Radio Marije Hrvatske Čestitam 25 Godišnjicu rada Radio Marije to vam čestita vaš vijerni slušatelj Goran Rački.


Hvala našoj dragoj nebeskoj Majci sto nam je darovala radio Mariju , velika hvala svim djelatnicima jer unose u domove radost i mir. Čestitam od srca!
- Đurđica Volarić

Najdražoj radio stanici, radiju Marija, čestitam jubilej i želim joj da se nikada ne ugasi, da i dalje grije srca svojih slušatelja. Živjela nam radio Marija do kraja svijeta!
- Miljenka Planjar Prvan


Čestitam na 25 godišnjici Radio Marije 🌹
 
- Mara Đurkan


Hvala Radio Mariji tj.svim djelatnicima, što postojite.
 


Prije svega dopustite mi da Vam čestitam na tako vrijednoj obljetnici a istovremeno zaželim plodni daljni rad uz zagovor naše nebeske Majke Marije.
- Darko Fiket


Hvaljen Isus i Marija! Upravo kad sam uzela u ruke mob da vam čestitam, stigla je meni poruka od vas. Zanimljivo, hvala vam! Puno Božjeg blagoslova i nadalje...i neka nam trajete u beskraj...!jer nam puno značite, jer ste divni! Bilo bi mi drago češće čuti pjesmu Marijana Bana...ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, svojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj.
- Tihana Brlek

Samo riječi hvale za ovakvu radio postaju.
Bog Vas blagoslovio.

 
- Ružica


Citirat ću pokojnog monsinjora Ivančića i reći - draga Radio Marijo lijepo je što postojite.
 
- Ana Karlović


Poštovani i dragi pater Fridl, svi dragi na i oko Radio Marija Hrvatska, poštovani volonteri, suradnici, podupiratelji,
svi dragi slušatelji a od nedavno i gledatelji dragoga nam Radija Marija koji ide punih 25 godina, ČESTITKE I BLAGOSLOV
UZ AMD et MV GLORIAM , SVE NA VEČU SLABU BOŽJU I MARIJE DJEVICE, NA DOBRO I BLAGOSLOV TOLIKIH NAS
SLUŠATELJA I MOLITELJA, NAŠIH OBITELJI, CRKVE NAŠE I DOMOVINE NAŠE, SVIH HRVATA U RH BIH I
DILJEM SVIJETa.
Radujem se i dijelim svoju radost sa svima Vama i svima nama prisjećajući se kako smo s poštovanim patrom Smiljanom Kožulom
slali Bogu i Gospi molitve a nadležnima, sve do predsjednika Republike naše zamolbe i peticije za odobrenje frekvencije za
katolički radio Radio Mariju.
Nažalost od početka malo ih je moglo slušati radio ograničenog dometa, no s vremenom i tehničkim dostignućima, internetom...
evo nas danas u situaciji da je Radio Marija slušan i gledan diljem domovine i svijeta.
Bogu hvala i Gospi našoj, svima koji su utkali svoje živote i ljubav u Radio Mariju za proslavu Božju i presvete Bogorodice Marije
a na dobro svih slušatelja do danas.
Radostan od srca čestitam i zazivam B bl , l zagovor BDM naših hrvatskih zagovornika i božjih miljenika.

- Vladimir Pongrac, did, udovac, penzić Istra
 

Hvala vama na 25 godina, i više, svjedočenja vjere ljubavi, istine i da dobrota ipak postoji u svijetu.

Kad god je treba uvijek ste tu, i hvala vama na tome.

 Uopće ne sumnjam da ćete poživjeti još dugo, dugo i sretno, svjedočeći ono što je ljudima najpotrebnije - ljubav i žrtvu Isusa Krista i njegove Majke Marije.

 Od srca sretan 25 -ti rođendan.

 
 
 - Livija Kovač Đukić

Od ❤ Čestitam 25 godišnjicu .I meni ste utjeha bili u vrlo teškom trenutku života. Slušam vas svaki dan i molim sa vama.Neka vas blagoslovi Gospodin Vas i vašeg urednika patra Stjepana.
 
- Vjera Cvitan


Poštovani p. Stjepan Fridl sa suradnicima i volonterima, i sa cijelom našom obitelji Radio Marije,
Iskreno se radujem i čestitam svima 25. rođendan naše Radio Marije. Velika hvala svima vama koji svakodnevno uvodite našu nebesku Majku Mariju u naš dom putem radio valova.
Kad sam prvi puta ozbiljnije počela slušati vaš program, shvatila sam da to nije radio postaja kao sve druge, da je Radio Marija prožeta ljubavlju onih koje je stvaraju, ali i velikom potrebom slušatelja za Božjom blizinom, koja se osjeća u svakom prilogu, molitvi i glazbi. U mom automobilu Radio Marija svakodnevno putuje sa mnom, prati me od jutarnjih sati na putu na posao, a ispraća molitvom Božanskog Milosrđa i krunicom u 15.00 sati. Pratim Vas i na društvenim mrežama, i sretna sam što i ja mogu biti dio velike obitelji Radio Marije.
Želim vam svima obilje Božjeg blagoslova za sve što radite, osobito za strpljenje za svaku dušu u potrebi, za utjehu žalosnih i istinsku Božju radost koju svojim radom svjedočite.
Hvaljen Isus i Marija!
 
- Sanja Kirin

Poštovani,
Od srca vam čestitam na 25 godina divnoga rada, molitvi, radosti, zahvalnosti i ljubavi koju odašiljete putem etera u naše domove i srca. Neka Vas i dalje prati zagovor naše nebeske Majke Marije u vremenima koja nam dolaze ❤️🙏❤️🌹.
 
- Zrinka Dedić


Našoj dragoj radio Mariji želimo sretan 25 ti rođendan i naka nas još dugo godina prati i tješi u molitvama , Naka Vas dragi Bog blagoslovi a sveta Marija majka božija bude uz Vas Puno pozdrava i čestitke od vaših vjernih članova Ruže i Zorislava iz Berlina.
 
- Ruža Vodopija


U ime Radio Marije Austrije, kao jedan od njegovih najstarijih suradnika, želim svim Gospinim suradnicima pri Radio Mariji Hrvatske, Božji blagoslov za Vaš "rođendan" ! O:)
Mi smo slavili 20. "rođendan" 2018, znači da smo godinu dana mlađi od Vas. :)
 
- Jerko Jeronim Malinar

Čestitam ovaj lijep jubilej svim članovima Radio Marije i slušateljima Radio Marije.
Lijepo je čuti kako Marija svojim plaštem spaja svu djecu svijeta, kroz sve čestitke iz cijelog svijeta.
Svako vam dobro od srca i hvala.
P.s Veliki pozdrav i hvala Ivanki Peran nismo ju zaboravili.
- Ema


Sretan vam rođendan, na ovaj prekrasan sunčan i radostan dan za mene i sve koji me okružuju.
Neka Dragi Bog blagoslovi preko vas cijeli svijet!
Hvala što postojite

- Vaša Mirjana iz Malinske

Hvaljen Isus i Marija! Sretan rođendan Radio Mariji! puno zdravlja, sreće, radosti, mira i blagoslova želim svima na Radio Mariji i uspjeh u nastavku rada našeg omiljenog Radija Marije!

- Hrvoje Šoštarić

Hvala Vama za ovaj Božji dar! !Blagoslovljeni bili svi djelatnici Radio Marije i svi slušatelji iz Hrvatske i cijelog svijeta!Neka nas sve čuva i zagovara naša Nebeska Majka !! Hvaljen Isus i Marija! 
 
 
 - Marija Filipović

Poštovani patre Fridl i svi dragi suradnici naše Radio Marije,

Zahvalna sam Vam za lijepi zajednički put zadnjih 25 godina.
Zahvaljujem Vam što ste obogatili moju posljednju trećinu života i
od srca Vam čestitam rođendan.

S Božjom pomoći i blagoslovom idemo dalje do Njegovog poziva.

S poštovanjem

- Gordana Škrjanec sa obitelji, Split


 

Hvala puno na zahvali Vama, gl.uredniče p.Stjepane Fridl, kao i cijeloj ekipi urednika, voditelja, tehničara, volontera sadašnjih i bivših, kao i svima koji su utkani svih ovih 25 godina u ovo predivno Božje i Marijino djelo - katoličkoga Radija Marije! (jako ste me ugodno iznenadili i obradovali ovim e-mailom). Otkrila sam i počela slušati Radio Mariju tek relativno nedavno, prošle godine, tijekom pandemije virusa covid 19, ali sam se odmah oduševila programom, posebno molitvenim (časoslov, Anđeo gospodnji, krunica) i sv.misama, ali i svim ostalim, glazbom, mnogim emisijama i cjelokupnom programom. Radio Marija mi je netko s kim zajedno slavim sv.misu, molim, slušam predivne emisije, duhovnu glazbu, rastem duhovno i molitveno... Posebno mi je drago što odnedavno možemo i gledati sv.mise iz Vaše kapelice, kao i molitvu krunice, neke emisije putem video- streama. Vi ste nam prozor u nebo, put do zajedništva s Bogom i vrata u Kraljevstvo Božje. Hvala Vam svima na svemu tome! Čestitam Vam četvrt stoljeća, 25.god. djelovanja i svjedočenja Radio Marije, neka Vas sve prati Božji blagoslov i zagovor Marijin čije predivno ime nosite!🙏😇👏🙌🎉🌷🎈🎂💝💞

-Draženka Kolesar


 

Radio Marija je moj najdraži radio!

S njime pjevam, molim, puno toga naučim a dobijem i duhovnu i ljudsku utjehu...

Hvala vam!

 

- Prof. dr. sc. Sanja Nikčević


 

 Jedna suza radosnica iz Marijinog oka pretvorila se u 80 suza radosnica nakon 25 godina Marija nas gleda i dalje plače zbog nas ili za nas.Svaka njezina nova suza je nova Radio Marija. Čestitam Vam na obljetnici i želim puno uspijeha u daljnjem radu.

- Doroteja


 

Dragi i vrlo cijenjeni P. Stjepane, s radošću i molitvama pridružujem se brojnim čestitarima 25. obljetnice RM. S ovom dragom obljetnicom okrunjen je RM, Vi osobno i Vaši brojni suradnici, redoviti i volonteri, u proteklim godinama i današnji. Stephanos-Kruno-Okrunjeni, sve se to sretno povezuje S Vama i s Vašim suradnicima u nesebičnom i dugotrajnom radu ŽIVOTA RM. Vi ste s Vašim suradnicima uradili DUHOVNI SPOMENIK, spomenik koji je u stalnom rastu. Mnoge ste duše utješili, mnoge obogatili veoma vrijednim programima, mnoge razveselili pomno izabiranom glazbom.

Neka Božji blagoslov i blagoslovljena pratnja blagoslovljene majke Marije i dalje ispunja i Vas osobno i sve Vaše suradnike.

Vivat, crescat, floreat RM!

Uz najiskreniji bratski pozdrav: HVALJEN ISUS I MARIJA!

 

- fra Bernardin Škunca


 Hvaljen i slavljen moj Gospodine zbog neizmjerne ljubavi što nam daruješ po RM -kršćanski glas u našem domu i tom milosnih 25 godina!
To je neprocjenjeni dar Neba upravo ovom napačenom narodu, Majka i samo Majka znade što je djeci -putujućoj- potrebno.
Uradosti i velikoj zahvalnosti čestitam srebreni jubilej RM, GLAVNOM UREDNIKU, , NOSITELJIMA PREDIVNOG PROGRAMA,
velikoj OBITELJI RM, slušateljima, podupirateljima, volonterima i novim članovima,
Neka se razlije rijeka milosti,po trajnom kršćanskom glasu u srcima okupanim kršćanskim djelima, gdjegod se nalazili slušatelji --gledatelji ,pa i
slučajni slišatelji RM, Uz poštovanje srdačni pozdrav

 

- s, Božena franjevka iz Zadra


Hvaljen Isus i Marija,
Današnje evanđelje me potaknulo da Vam napišem poruku kako je Bog učinio čudo u mom životu, nešto što sam smatrala da je nemoguće, ozdravljena sam od epilepsije, baš kao taj dječak iz evanđelja, i ja sam bila bolesna od djetinjstva i za ozdravljenje sam molila i postila i to je doprinjelo mom ozdravljenju. Aleluja

- anonimno


 Od srca vam čestitke na rođendanu!
Nek vas Bog i dalje prati blagoslovom!

- Stijepo Gleđ Markos


 Svim vrijednim radnicima, volonterima i članovima Radio Marije od srca želim čestitati 25 godišnjicu i zahvati Božji blagoslov na sve. Poseban pozdrav i čestitke velečasnom Fridlu i zahvala za njegov doprinos.


- Blaženka Duvančić


 Čestitam vam 25 godina emitiranja . Neka vas i dalje prati Božji blagoslov i sreća u radu. Bog vas blagoslovio

 

- Zlatko Šoštarić


 

Zahvalna Gospodinu,što mi je u teškim ratnim godinama, dao mogućnost da sam mogla, prvenstveno našim molitvama,kao mlitvena zajednica i kao predsjednica društva Hrvatska Žena,Ogranak Split prepiskom,telefonskim kontaktima sa Ministarstvom u Zagrebu makar malo doprinijeti u pripremama za rađanje postaje RADIO MARIJA, HRVATSKA.

Već dvadeset pet godina, emitiranjem programa na postaji Radio Marija po našoj Majčici Mariji,Božje svjetlo došlo je u naše živote, u naše domove.Naša draga Majčica nas putem valova odgaja,brani,liječi,tješi i vodi svome sinu Isusu.

Danas,p.Fridl, Vama i svim vašim suradnicima i volonterima zahvaljujem na svemu i čestitam ovaj veliki jubilej dvadeset pet godina postojanja postaje naše Radio Marija,Hrvatska.

Bog sve Vas blagoslovio.

 

- Ankica Plepel


 Hvaljen Isus i Marija poštovani volim slušati radio Mariju moliti i pjevati Gospodinu s Vama.Bogu hvala na radio Mariji jer širite najljepše i najvažnije radosnu vijest Našeg Kralja Gospodina Isusa uz obilje Božjeg blagoslova srdačno Vas pozdravljam

 

- Tanja Milinović


 

Radio Marija

20:15 Krunica - Slavna otajstva
20:40 Glazba
21:00 Ispovijest vjere Hrvata katolika
21:01 Odgoj za ideale – emisija zagrebačkih bogoslova – tema: Bratstvo i prijateljstvo; gosti: Krešimir Haramija, bogoslov V. godine i Mato Zirdum, bogoslov IV. Godine; ur. i vod.: Jurica Klanfar, bogoslov V. godine

FREKVENCIJE

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz

Virovitica: 88,3 MHz

Split: 97,2 MHz

Vinkovci - Vukovar: 91,6 MHz

Opatija - Rijeka: 88,8 MHz

Varaždin - Čakovec: 96,5 MHz

Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz

Za slušatelje u SAD-u 1.712.832.8487

Duhovni kutak

Molitva za život - svakoga dana u 14:55h

Svakoga dana u 14:55 h molimo molitvu za život. Pridružite nam se u zajedništvu molitve za blagoslov obitelji, sklad i plodnost supružnika i...

Opširnije...

Molitvene nakane

„Zahvaljujemo uvijek Bogu za sve vas i bez prestanka vas se sjećamo u svojim molitvama“ (1 Sol 1,2). Svakog dana uključujemo vaše nakane u molitvu krunice koju zajedno molimo svakim danom u 15:15. Svoje nakane i želje možete nam poslati ovdje.

world-family.png

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

FG-TAB.png

Logo

UDRUGA RADIO MARIJA

Kameniti stol 11

10000 Zagreb Croatia

Ured: +385 1 23 27 100

Program: +385 1 23 27 777; 099 502 00 52

Redakcija: +385 1 2327000

E-pošta: info@radiomarija.hr

Copyright © Radio Marija 1997-2023

Design and development

Radio Marija

Udruga Radio Marija neprofitna je, nevladina i nepolitička građanska udruga, osnovana u Hrvatskoj godine 1995. Prvi inicijativni odbor nastao je u krilu Pokreta krunice za obraćenje i mir, a uoči osnutka uspostavljena je i suradnja s Radio Marijom iz Italije. Ideja i prvo ostvarenje Radio Marije počinje 1983. u župi Erba na sjeveru Italije. Radio Marija se postupno širi i uskoro obuhvaća cijeli talijanski nacionalni prostor.

Nakon toga osnivaju se i uspostavljaju udruge i radijske postaje s imenom Radio Marija u četrdesetak zemalja, počevši od Europe, obiju Amerika, Afrike, pa sve do Filipina na drugome kraju azijskoga kontinenta. Sve su nacionalne udruge utemeljene autonomno u svojim zemljama, a međusobna se povezanost ostvaruje preko zajedničke krovne udruge pod imenom Svjetska obitelj Radio Marije (World family of Radio Maria). WFRM utemeljilo je sedam članica, među kojima je i hrvatska Udruga Radio Marija.