Radio Marija - dar Neba zemlji

Radio Marija - dar Neba zemlji

Ne zaboravimo da Bog sa svakim od nas računa; otvorimo svoja srca Mariji i tako gradimo zajedništvo naše velike Obitelji RM!

Dragi prijatelji Radio Marije, budimo radosni i ponosni na 15 godina zajedništva. Radio Marija je medij koji se uvelike razlikuje svojim programom od drugih radio-postaja. Rado je slušana zbog poruke koju pronosi. Medij je u kojem svatko ima priliku otvoriti svoje srce s povjerenjem da ga netko sluša i želi mu pomoći. Kako je lijepo biti zajedno s Radio Marijom i znati da se naša Nebeska Majka brine za nas.
Budimo radosni i ponosni što je već petnaest godina Radio Marija tu, sa nama, i da je opstala unatoč mnogim poteškoćama. Putem Radio Marije Isus dolazi k nama, a naš život dobiva novi smisao.
Dragi prijatelji, ne zaboravimo da Bog sa svakim od nas računa; otvorimo svoja srca Mariji i tako gradimo zajedništvo naše velike Obitelji Radio Marije. Svatko je pozvan i može pomoći djelovanju našega radija. Uz osobnu pomoć zahvalni smo za molitve i žrtve. Hvala vam i za svaku materijalnu pomoć. Radio Marija postoji, jer je velika vaša ljubav. Duhovna snaga Radio Marije je molitva i svakodnevno sudjelovanje svećenika u programu. Ugradimo sebe u Marijin projekt, da se po nama proslavi Gospodin! Budimo ponosni na našu Radio Mariju i zahvalimo na tom daru.
Svuda oko  nas postoje ljudi zbog kojih je svijet u kojemu živimo bolji negoli nam se to možda, na prvi pogled, čini. Njihovi postupci, ponašanje, stav i hrabro koračanje kroz život pravi su poticaj za prevladavanje slabosti, a njihove životne priče su inspiracija programu Radio Marije.
Dragi prijatelji, rado ističem, Radio Marija je važan medij s ciljem da poruke vjere i ljubavi, nade i mira, budu poruke koje želimo donijeti u svaki dom. Dok čestitamo našoj Radio Mariji petnaesti rođendan, želimo da nam ona i dalje: vivat crescat floreat! – Živi raste, cvjeta! Neka sve bude Na veću slavu Božju!   
                                                                       Nevenka Mišić, predsjednica Udruge Radio Marijadatum 11.4.2012.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Marijo, svibnja kraljice, moli za sve nas!
Trenutno u programu: 07:00 Sveta misa
Sljedeće u programu: 07:30 Molitva - Jutarnja

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Kako čitati Sveto pismo

Nikada ne smijemo vjerovati da smo mi prvi koji čitamo Sveto pismo.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora