Politika zaštite osobnih podataka

Politika zaštite osobnih podataka

Udruga Radio Marija, obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka, te vas upoznaje sa sadržajem Politike privatnosti.

Politika privatnosti 
 

Upravni odbor Udruge Radio Marija usvojio je Politiku privatnosti. Izjavu o suglasnosti suradnici Udruge i volonteri popunjavaju te predaju u ured Udruge u svrhu pohrane u bazu članova i volontera.

 

Poštovani članovi Udruge Radio Marija, suradnici i volonteri,

 

Udruga Radio Marija, obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podataka, te vas upoznaje sa sadržajem Politike privatnosti. Suradnicima, djelatnicima i volonterima dostavljaju se izjave o suglasnosti. Potpisane izjave molimo da predate u ured Udruge, u svrhu pohrane u arhiv.

 

Molimo vas da Politiku privatnosti povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene, tijekom primjene. Dokument će biti dostupan na službenim stranicama Radio Marije.
         Na temelju Odluke Upravnog odbora Udruge Radio Marija u svezi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (Uredba EU 2016/679) na sjednici održanoj dana 04. srpnja 2018. godine usvojena je sljedeća:

 

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Udruga Radio Marija na temelju Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (EU 2016/679) obavještava članove i volontere da će se prema osobnim podatcima, stečenima posredno ili neposredno, tijekom članstva ili volontiranja odnositi rukovodeći se načelima korektnosti, zakonitosti i transparentnosti.

 

Podatci će se obrađivati ručno, računalno, odnosno informatičkim alatima, koristeći se metodama koje strogo odgovaraju svrsi, a jamče sigurnost te onemogućuju nedopušteni pristup podatcima. Isto će se izvršavati u sljedeće svrhe:

a) za prikupljanje podataka u svrhu upisa u članstvo u Udruzi;


b) u svrhu provođenja statističkih analiza za internu uporabu.

 

Udruga Radio Marija će se za vrijeme trajanja članstva ili volontiranja koristiti osobnim podatcima članova ili volontera kako bi pisanim putem ili elektroničkom poštom poslala informacije vezane uz:

a) specifične događaje i aktivnosti Udruge;

b) promicanje različitih dobrotvornih i humanitarnih aktivnosti Radio Marije.

 

Među osobnim podatcima članova i volontera mogu se naći i fotografije prikupljene za vrijeme održavanja određenih aktivnosti u prostorima i izvan prostora Radio Marije.

 

Pri obradi podataka može se doći u posjed podataka koji se temeljem Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka smatraju ,,posebnom kategorijom osobnih podataka“, kao što je npr. pripadnost određenim religijskim ustanovama (biskupijskim, redovničkima i laičkim) te eventualno podataka o zdravstvenome stanju, članstvu u sindikatu itd. i u tom smislu potvrđujemo kako će se prema spomenutim podatcima Udruga Radio Marija odnositi s maksimalnom povjerljivošću te uz strogo poštivanje zakonskih odredbi.

 

Kada god je potrebno, u gore navedene svrhe, podatci mogu biti dostupni zaposlenicima Udruge Radio Marija koji će ih koristiti za vrijeme članstva i volontiranja, kao i nakon njega, u skladu s odredbama ove Odluke. Ako netko od članova ili volontera više ne bude želio primati obavijesti Udruge Radio Marija, može o tome pisanim putem obavijestiti odgovornu osobu.

 

Osobnim podatcima upravlja Udruga Radio Marija sa sjedištem u Zagrebu, Jordanovac 110, a kojeg zastupa Predsjednik/ica.

Obavještavaju se članovi Udruge i volonteri kako pisanim zahtjevom upućenim voditelju obrade podataka, Udruzi Radio Marija, mogu tražiti izvršenje prava predviđeno člankom. 7. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, koji zainteresiranom subjektu omogućuje ostvarenje posebnih prava, kao npr. potvrdu o postojanju osobnih podataka; podrijetlo podataka te svrhu korištenja; identifikaciju odgovornih za obradu podataka; subjekte ili kategorije subjekata kojima Vaši podatci mogu biti dostupni; tražiti brisanje ili mijenjanje podataka ili ažuriranje podataka, ili se usprotiviti uslijed zakonitih razloga o korištenju podataka.


datum 9.4.2019.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
U lipnju slavimo dva draga nam blagdana, dva srca: Presveto Srce Isusovo i Srce Marijino.
Trenutno u programu: 06:05 Glazba
Sljedeće u programu: 06:15 Nakane Apostolata molitve; Krunica - žalosna otajstva

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Kako čitati Sveto pismo

Nikada ne smijemo vjerovati da smo mi prvi koji čitamo Sveto pismo.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora