Nalazite se:

Naslovnica - Duhovni kutak
Majka i sin

Majka i sin

Ne propusti priliku već danas nekome pokazati svoju ljubav, jer će slijedeći puta možda biti prekasno!

Moderni čovjek obično više vremena provede s ljudima do kojih mu je manje stalo nego s onima koje istinski voli. Sve nekako misli da ima vremena biti s ljudima koje voli, no vremena je zapravo jako malo. Zato ne čekajte da bude kasno, nego ovoga trenutka uzmite makar telefon i nazovite ljude koje volite i recite im to. Još bolje ako odete do  njih i to im kažete.

Jedan dečko od 18 godina otišao je u inozemstvo, kada se vratio, čekala ga je njegova majka sa suzama od radosti na aerodromu. Ona ga je zagrlila najjače što je mogla, jer ga se silno poželjela.
U tome joj reče sin: "Majko, ja znam da me puno voliš, ali ti mene osramotiš kad me tako pred svima grliš, kao da sam još malo dijete!" To je majku povrijedilo, jer je mislila da se njen sin ne raduje što je vidi.
Šest godina kasnije opet ide sin u inozemstvo, sada ima 24 godine, ali majka je ipak pošla na aerodrom ispratiti ga. Ali ovaj puta ga nije zagrlila, nego mu je okrenula leđa i rekla uplakana: "Pazi na sebe, sine moj."
Kad se opet vratio, majka nije bila na aerodromu. Kad je stigao kući, vidio je jedno pismo s buketom cvijeća od njegove majke. Od silne radoznalosti otvorio je pismo i cijelog ga u jednom dahu pročitao, a onda gorko zaplakao jer je to bio njegov najgori trenutak u životu.
U pismu je pisalo: "Sine moj, kada sam te prije šest godina zagrlila, plakala sam od radosti, ali kada ove redove čitaš, ja sam već u grobu, u jednom sanduku, pošto sam umrla od raka. Plakala sam kada sam ti okrenula leđa na tvom drugom odlasku, jer nisam te htjela osramotiti, iako sam znala da je to bio zadnji put kada sam te vidjela. Ja te jako volim i uvijek ću biti tu, u tvojoj blizini. S ljubavlju tvoja mama!"
 

datum 17.10.2013.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
U lipnju slavimo dva draga nam blagdana, dva srca: Presveto Srce Isusovo i Srce Marijino.
Trenutno u programu: 09:00 Cenakul svećeničkog marijanskog pokreta - prijenos iz župe Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu
Sljedeće u programu: 11:00 Glazba

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Kako čitati Sveto pismo

Nikada ne smijemo vjerovati da smo mi prvi koji čitamo Sveto pismo.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora