Nalazite se:

Volonteri - Teren

Teren

Terensko se volonterstvo dijeli u dvije kategorije: potpora radijskoj djelatnosti i pomoć u organizaciji mreže suradnika (potpora uredskoj, odnosno ostalim djelatnostima).

TERENSKA TEHNIČKA POMOĆ

Najčešće je vezana uz prijenose svetih misa, raznih molitvenih sadržaja, seminara i sličnih događanja. U tom smislu Radio Marija posjeduje prijenosnu opremu (prijenosne pultove i reportofone) koju je moguće na određeno vrijeme zadužiti i tijekom toga vremena tehnički osiguravati potrebne prijenose ili snimanja. Zbog prirode posla za takve se potrebe formiraju male mobilne skupine (po župama ili širim regijama) s voditeljem i nekoliko članova-suradnika.

TERENSKA ORGANIZACIJSKA POMOĆ

Terenska organizacijska pomoć koja se odnosi na ured, sadržana je u formiranju mreže suradnika za distribuciju besplatnog materijala (raznih tiskovina i plakata), animaciju volontera, upoznavanje vjernika i građana s postojanjem Radio Marije. Moguća je i pomoć djelatnicima Radio Marije prigodom dolaska u određenu župu ili regiju radi različitih sadržaja (svete mise u raznim crkvama za slušatelje, koje predvodi gl. urednik p. Stjepan Fridl ili drugi svećenici-suradnici Radio Marije, molitvena okupljanja, tribine djelatnika i suradnika Udruge), a ta se pomoć očituje u organizaciji susreta te raznim izvršnim poslovima koji se mogu dogoditi prigodom tih događanja.

VOLONTERSTVO JE VAŠ DAR !


Volonterska je suradnja povremena, jer ovisi o mogućnostima i životnim obvezama svakoga pojedinca. Zato je volonterstvo uvijek entuzijastički dar i stalna izmjena. Javite se, pridružite se, pa i zamijenite one koji su svoj dio već obilato dali. Već i samo sat vremena tjedno ili nekoliko sati mjesečno znači veliku pomoć u našem radu. Svaki je vaš darovani trenutak dragocjen i kad je vremenski relativno malen!

Svi koji nam se žele pridružiti dobrodošli su!

kontakt:
tel.: +385 1 2326 888
fax: +385 1 2326 999

Hvala svim volonterima, od prvih dana do danas, na nesebičnosti ugrađenoj u projekt Radio Marije!Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzSatelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, H
Virovitica: 88,3 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Ustani i slijedi me! Tim, jednostavnim pozivom Isus je dotaknuo srce carinika Levija kojeg se poistovjećuje s Matejem, apostolom i evanđelistom.
Trenutno u programu: 01:15 Glazba
Sljedeće u programu: 02:15 Krunica – radosna otajstva

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Nepotrebno isticanje samoga sebe

Spoznaš li da si vrijedan u Božjim očima, ne moraš sam tražiti razloge koji će pokazati tvoju vrijednost.

Galerija slika

IMG_1522
IMG_1519
IMG_1444
IMG_1430
IMG_1382
IMG_1319
IMG_1318
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora