Nalazite se:

Volonteri - Teren

Teren

Terensko se volonterstvo dijeli u dvije kategorije: potpora radijskoj djelatnosti i pomoć u organizaciji mreže suradnika (potpora uredskoj, odnosno ostalim djelatnostima).

TERENSKA TEHNIČKA POMOĆ

Najčešće je vezana uz prijenose svetih misa, raznih molitvenih sadržaja, seminara i sličnih događanja. U tom smislu Radio Marija posjeduje prijenosnu opremu (prijenosne pultove i reportofone) koju je moguće na određeno vrijeme zadužiti i tijekom toga vremena tehnički osiguravati potrebne prijenose ili snimanja. Zbog prirode posla za takve se potrebe formiraju male mobilne skupine (po župama ili širim regijama) s voditeljem i nekoliko članova-suradnika.

TERENSKA ORGANIZACIJSKA POMOĆ

Terenska organizacijska pomoć koja se odnosi na ured, sadržana je u formiranju mreže suradnika za distribuciju besplatnog materijala (raznih tiskovina i plakata), animaciju volontera, upoznavanje vjernika i građana s postojanjem Radio Marije. Moguća je i pomoć djelatnicima Radio Marije prigodom dolaska u određenu župu ili regiju radi različitih sadržaja (svete mise u raznim crkvama za slušatelje, koje predvodi gl. urednik p. Stjepan Fridl ili drugi svećenici-suradnici Radio Marije, molitvena okupljanja, tribine djelatnika i suradnika Udruge), a ta se pomoć očituje u organizaciji susreta te raznim izvršnim poslovima koji se mogu dogoditi prigodom tih događanja.

VOLONTERSTVO JE VAŠ DAR !


Volonterska je suradnja povremena, jer ovisi o mogućnostima i životnim obvezama svakoga pojedinca. Zato je volonterstvo uvijek entuzijastički dar i stalna izmjena. Javite se, pridružite se, pa i zamijenite one koji su svoj dio već obilato dali. Već i samo sat vremena tjedno ili nekoliko sati mjesečno znači veliku pomoć u našem radu. Svaki je vaš darovani trenutak dragocjen i kad je vremenski relativno malen!

Svi koji nam se žele pridružiti dobrodošli su!

kontakt:
tel.: +385 1 2327 000

Hvala svim volonterima, od prvih dana do danas, na nesebičnosti ugrađenoj u projekt Radio Marije!Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
O kućo zlatna, o Zvijezdo mora, ostani burnim nad morem našim Ti majko od milosti!
Trenutno u programu: 07:30 Molitva - Jutarnja
Sljedeće u programu: 07:45 Upoznajmo Bibliju

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Svakodnevna molitva sv. Ivana Pavla II. Duhu Svetom

Godinu dana prije smrti, papa, koji se tresao, drhtavom rukom je zapisao molitvu Duhu Svetome na komadu papira kako je ne biste zaboravili.

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora