Nalazite se:

Naslovnica - Pismo Urednika - Uz mj. siječanj piše Vam p. Stjepan Fridl, gl. urednik
Uz mj. siječanj piše Vam p. Stjepan Fridl, gl. urednik

Uz mj. siječanj piše Vam p. Stjepan Fridl, gl. urednik

Imam jednu dušu što me mnogo voli i koja me stalno svojom mišlju prati. Imam jednu dušu što se za me moli, to je moja mati!

Hvaljen Isus i Marija!
Dragi slušatelji i prijatelji Radio Marije!

 

          Djelatnici Vijeća za život i obitelj, tijekom ove godine imaju emisiju na Radio Mariji na temu: Izazov majčinstva. Majka! Kako divan poziv! O njoj je izrečeno no najljepše što osjeća ljudsko srce. Ne samo djeca, već i odrasli, biranim riječima govore i pišu o majci. Pjesnik A. Jakšić sjeća se svoje majke i o njoj piše: Imam jednu dušu što me mnogo voli i koja me stalno svojom mišlju prati. Imam jednu dušu što se za me moli, to je moja mati!

          Kako je lijepo kad naše majke imaju uzor u majci Mariji. Bog nam je po njoj darovao Emanuela – Isusa; s njim započinjemo naše hodočašće u nama nepoznate dane nove godine.

Svemogućeg Oca molimo da u ovoj godini bude mnogo radosti, novih vjenčanja - djevojaka i mladića, vjernih do smrti; novih kolijevki u kojima se ziba živa Hrvatska. Neka bude više zanosa u već zamornim godinama i da napokon zakoraknemo sigurnim koracima u godinu mira i blagostanja.

Šaljemo vam, dragi prijatelji Radio Marije, listić s programom za cijelu godinu. Sačuvajte ga! Detaljni svakodnevni  program možete čuti u dnevnim vijestima na Radio Mariji, a nalazi se i na našoj web stranici. U razgovoru s vama, dragi slušatelji Radio Marije, dobio sam korisne savjete. Novost je da ćemo vam Listić i uplatnicu slati nekoliko puta godišnje. Time ćemo uštedjeti vrijeme i novac za plaćanje pošte. U emisiji: Razgovor s urednikom, detaljnije ću vam govoriti i objasniti  spomenutu promjenu i način slanja pošte.
            Neka vas sve prati i zagovara naša majka Marija!

            Srdačno vas pozdravljam!

                                                                                     Vaš p. Stjepan Fridl

 datum 29.12.2017.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Imam jednu dušu što me mnogo voli i koja me stalno svojom mišlju prati. Imam jednu dušu što se za me moli, to je moja mati!
Trenutno u programu: 00:30 Prigodna emisija (R) - tema: Zajedništvo cijelog svijeta u Baselu; gosti: Samuel Ljevar, Ana Rastija, Ana Birt, Filip Pavlović i Ante Sosa - Filip Ećimović
Sljedeće u programu: 01:30 Glazba

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

...SAMO BOG...

Samo Bog može dati vjeru, ali ti možeš dati svoje svjedočanstvo.

Galerija slika

IMG_1522
IMG_1519
IMG_1444
IMG_1430
IMG_1382
IMG_1319
IMG_1318
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora