Nalazite se:

Naslovnica - Aktualnosti
Informacije za voditelje grupa i sudionike SHKM-a

Informacije za voditelje grupa i sudionike SHKM-a

Istaknuto je, među ostalim, kako će voditelje grupa kontaktirati predstavnik župe domaćina te će grupe na taj način saznati gdje su smještene.

Organizacijski tim Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru koji će se održati 29. i 30. travnja te okupiti oko 29.000 mladih iz Hrvatske i inozemstva, uputio je proteklih dana naputke za voditelje grupa i sudionike Susreta.

„Kako bi ovaj događaj bio doista plodonosan, potrebno je i da prođe u najboljem redu. Želimo učiniti sve da se vi, naši gosti, osjećate ugodno u našoj Nadbiskupiji, jer u vama ne vidimo samo goste, nego i braću i sestre s kojima želimo dijeliti ovo radosno zajedništvo. Stoga smo slobodni i od vas zamoliti nekoliko stvari kojima, sa svoje strane, možete pridonijeti što blagoslovljenijem, boljem, ljepšem i ugodnijem Susretu", naznačeno je u uputama za voditelje.

Istaknuto je, među ostalim, kako će voditelje grupa kontaktirati predstavnik župe domaćina te će grupe na taj način saznati gdje su smještene. Potrebno je da mladi u župe Đakovačko-osječke nadbiskupije dođu 29. travnja između 13 i 15 sati jer u 16 sati započinje pripremljeni program.

Sljedećega dana, 30. travnja potrebno je na vrijeme doći u Vukovar, kako će pojedinoj grupi biti naznačeno. „Vukovar nije veliki grad, a u ove dane tamo će se odvijati i drugi događaji, mimo SHKM-a, što je uvjetovalo i određene prometne i infrastrukturne promjene u gradu. Stoga grad ne može odjednom primiti veliki broj autobusa, nego je potrebno dolaziti u nekoliko „valova" kako ne bi došlo do prometnog kolapsa. Stoga vas još jednom molimo da tempirate dolazak unutar naznačenog vremena koje ste dobili. Molimo vas da ne dolazite u Vukovar na „svoju ruku" izvan vremena, jer time nama i policiji otežavate posao", napomenuli su organizatori. Istaknuli su i da se drži naputaka volontera, kojih je oko 1.500, a bit će raspoređeni na svim važnim točkama u Vukovaru te da sudionici obvezno nose akreditacije koje će dobiti, a bez kojih neće moći ući u prostor predviđen za misno slavlje.

Po naputku policije, prije nego autobusi budu izlazili s parkirališta po odlasku iz Vukovara, voditelji grupa morat će stupiti u kontakt s koordinatoricom na broj mobitela: +385 91 559 89 84 te joj dati oznaku autobusa i mjesto parkiranja, nakon čega će autobus krenuti prema mjestu ukrcaja.

Sudionicima susreta naznačeno je da ponesu prikladnu odjeću i obuću, i za toplije i za hladnije vremenske prilike te kabanice (ne kišobrane), vreće za spavanje i kupaće kostime za tuširanje. Upućeni su da poštuju oznake na svojim akreditacijama, kao i upute volontera, uz napomenu da će svojim primjerenim ponašanjem i sudjelovanjem učiniti ovaj Susret jedni drugima još ljepšim.
Cjelovite upute mogu se pronaći na službenoj mrežnoj stranici susreta.

datum 19.4.2017.

Frekvencije:

Zagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHzVirovitica: 88,3 MHz
Split: 97,2 MHzVinkovci - Vukovar: 91,6 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzSplit: 97,2 MHz
Satelit: EUTELSAT 16E, 11595 MHz, HSplit: 97,2 MHz
Opatija - Rijeka: 88,8 MHzZagreb: 96,4 MHz i 106,8 MHz
Trenutno u programu: 17:00 Kap dobrote - tema: Ljubav prema Bogu i bližnjemu; gosti: p. Antun Cvek, p. Zdravko Jelušić i volonteri - Vinko Franković
Sljedeće u programu: 17:45 Glazba

Download promotivnog materijala. Saznaj više

Duhovni kutak

Sveti Antune, moli za nas!

Ti mužu vrli, uzorni, mi radosno ti pjevamo...

Galerija slika

IMG_20180424_131539
DSC_0160
DSC_0157
DSC_0155
DSC_0144
DSC_0139
RM_RADIODRAMA3
Copyright © Radio Marija 2009.I Design by: Endora